Štipendiranje

Prihodnost temelji na navidezno neuresničljivih idejah 

Smo eden največjih štipenditorjev v Sloveniji. Vsako leto podeljujemo štipendije za šolanje na srednjih strokovnih šolah in študij na fakultetah tehničnih in družboslovnih smeri.

Iščemo predvsem kadre s področja strojništva, elektrotehnike, mehatronike, informatike in  inženirstva materialov. A čeprav študiraš kaj drugega, se nam predstavi.

Začni svojo kariero kot naš štipendist

Omogočili ti bomo mentorstvo tekom študija, strokovni in osebni razvoj v času praktičnega usposabljanja, dodatno izobraževanje v času študija, strokovne ekskurzije in prakso v tujini, delo na projektih, uporabo sodobne tehnične opreme, če omenimo le najpomembnejše ... in seveda zaposlitev

Želiš dodatne informacije o štipendijah koncerna Kolektor?

 

Zanimam se za štipendijo 

Želiš pri nas opravljati počitniško delo ali prakso?

V letošnjem letu smo zaradi prisotnosti Covid-19 postavljeni pred nove izzive. Zdravstvena in gospodarska kriza trenutno omejujeta možnosti za pridobivanje novih delovnih izkušenj dijakov in študentov v podjetjih koncerna Kolektor. Ko bo delo na projektih z vrhunsko tehnologijo ter mreženje z mednarodno ekipo Kolektorja ponovno možno in ga bomo lahko uskladili z željami v tvoji prijavi, te bomo kontaktirali. 

Prijavi se

Naročite se na e-novice

Korporativne vsebine:

Programske vsebine: