Sistemi v elektroenergetiki

Rešitve za energijo prihodnosti

Strankam zagotavljamo visoko-kakovostne rešitve na področju sistemov v elektroenergergetiki

Z visoko usposobljenimi strokovnjaki izvajamo napredne tehnične rešitve na področju proizvodnje, prenosa in distribucije električne energije za večje industrijske odjemalce v Sloveniji in tujini.

Zagotavljamo vse storitve in produkte na področju svetovanja, inženiringa, projektiranja, proizvodnje, montaže, preizkušanja in spuščanja v pogon primarnih in sekundarnih sistemov.

Skupaj s partnerji izvajamo nove elektroenergetske objekte na ključ ter celovite rekonstrukcije obstoječih objektov in postrojev

 

O podjetju Kolektor Igin

Storitve

Z lastnim kadrom in v sodelovanju s preverjenimi partnerji nudimo celovito izvedbo projektov – od izdelave projektne in tehnične dokumentacije, izvedbe gradbenih in obrtniških del, dobave in montaže elektro-tehnološke opreme, vseh preizkušanj in spuščanja v pogon, do izvedbe servisnih in vzdrževalnih del.

 Projektantske storitve

 Sistemi vodenja

 Sekundarni sistemi v elektroenergetiki

 Proizvodna in elektromontažna dela

 Projekti na ključ

 Več

 Monitoring sistem transformatorja

 

 

 

Monitoring sistem transformatorja omogoča merjenje, zajem, prikaz in izvoz obratovalnih podatkov energetskega transformatorja. Sistem spremlja transformator tekom njegove življenjske dobe, nadzoruje ključne parametre in sproži alarm v primeru napak.

Monitoring sistem transformatorja, pdf (1,3 MB)      

Zakaj sodelovati z nami?

Zadovoljstvo naših kupcev je naša prioriteta,

zato nudimo vrhunsko kvaliteto ter izvajamo projekte na ključ, točno po vaših željah.

Širok obseg pomembnih referenčnih projektov,

za vas pomeni pridobitev zanesljivega, izkušenega in zaupanja vrednega partnerja.

Neprestano nadgrajevanje znanja,

se odraža v vrhunsko usposobljenem kadru. Poznamo vse vrste energetskih objektov (elektrarne, distribucijski objekti, prenosni objekti, industrijski objekti) in smo usposobljeni za vse faze razvoja in izvedbe projekta.

Z lastnim kadrom vam nudimo vse na enem mestu.

Lasten kader nam omogoča izvedbo vseh storitev, od začetka do konca izvedbe projekta, kot tudi vzdrževalna dela in servise. Prav tako nudimo posamezne storitve na področju svetovanja, inženiringa, projektiranja, proizvodnje, montaže, preizkušanja in spuščanja primarnih in sekundarnih sistemov v pogon.

Kontaktiraj nas

Skupaj bomo poiskali ustrezno rešitev

 

Povezani produkti