O nas

Kredibilnost, zaupanje, kakovost 

Koncern Kolektor je globalni dobavitelj, ki se ponaša s tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji. V skoraj 60-letni zgodovini smo postali globalni ponudnik komponent v avtomobilski industriji in v procesu diverzifikacije in globalizacije dodajali programe izven avtomobilske industrije ter se širili na druge kontinente

Sinonim za odličnost

Kolektor je sinonim za kredibilnost, zaupanje, kakovost ter inovativne izdelke in storitve. Programi so vodeni v treh poslovnih divizijah: Komponente in sistemi za mobilnost, Elektroenergetika ter Inženiring in tehnološki sistemi. Aktivno snujemo četrto divizijo: Digital. 

 

Kodeks upravljanja za družbe v koncernu Kolektor

 

Poganjamo prihodnost

Naše poslanstvo je z reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti in iskanjem novih poslovnih priložnosti izpolnjevati pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Vodili bomo aktivno politiko globalizacije in usmerjene diverzifikacije na osnovi organske rasti in akvizicij ter se tako  približali letnemu prometu 1 mrd. EUR. Z razvojem tehnološko zahtevnih izdelkov in rešitev bomo med vodilnimi v posameznih nišah ter na ta način podpirali rast in razvoj kupcev.

 

 Vodstvo

 

 

Poslovne divizije

3

 

 

 

Prodaja

763+ mio €

 

 

Zaposleni

5.080

 

 

 Število podjetij

25

 

Vrednote živimo in skozi delo širimo

Vodi nas odgovornost do dela, lastnikov, zaposlenih in okolja ter poštenost do poslovnih partnerjev in sodelavcev.  

Naše vrednote 

 

Naročite se na e-novice

Korporativne vsebine:

Programske vsebine: