Naši dosežki

Srebrno priznanje za inovacijo na Dnevu inovativnosti

Na Dnevu inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije že 16. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij.

Srebrno priznanje za inovacijo na Dnevu inovativnosti

10 zlatih, 1 posebno priznanje, 28 srebrnih priznanj ter 3 posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 197 inovacij in 772 inovatorjev. Karla Kosmač iz podjetja Kolektor KFH je za svojo inovacijo »Razvoj visoko koercitivnega plastomagnetnega materiala z lastnostmi za zahtevne, tehnološko dovršene rotorske aplikacije« prejela srebrno priznanje.

»To priznanje je zame še ena potrditev, da delamo dobro in da je smer našega razmišljanja prava. Za priznanje se moram najprej zahvaliti celotni ekipi ekstruzije v Kolektorju KFH, s katero odlično sodelujemo. Vso podporo pri različnih razvojnih aktivnostih pa nam zagotavlja tudi naš direktor Andrej Brložnik,« pravi Karla Kosmač.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice