Naši dosežki

Kdo so nosilci Prstana kakovosti?

To prestižno nagrado na področju kakovosti v podjetjih Kolektor ATP in Kolektor Orodjarna – PE Postojna so si prislužili Danilo Vičič, Zoran Šalamon in Marko Gerželj.

Kdo so nosilci Prstana kakovosti?

Dva prejemnika Prstana kakovosti prihajata iz podjetja Kolektor Orodjarna – PE Postojna, eden iz podjetja Kolektor ATP.

Danilo Vičič si je Prstan kakovosti prislužil za svoje dosežke na področju orodjarstva. Kot pravijo sodelavci, gre za zelo dobrega orodjarja, ki obvlada vse postopke izdelave orodij, tudi najzahtevnejše. Odlikujeta ga natančnost in vztrajnost, ki predstavljata temelj za kakovost orodij, ki jih sestavi Danilo.

Marka Gerželja poznamo kot dolgoletnega vodjo postojnskega dela Kolektor Orodjarne. Zaposlene je nenehno spodbujal h kakovostno in pravočasno opravljenemu delu. Znal jim je prisluhniti in spoštovati njihovo mnenje. Njegova prizadevanja so bila prepoznana, saj je prejel vrsto prestižnih nagrad, kot sta dve bronasti plaketi, dobljeni na sejmu Forma tool leta 1999 in 2003 ter nominacija za najboljšega dobavitelja orodij podjetja Mahle leta 2017. Prav slednjega mu je pred leti uspelo pripeljati v podjetja; Mahle je danes eden največjih zunanjih kupcev postojnskega dela Kolektor Orodjarne.

Zoran Šalamon je od delavca na stroju napredoval do nastavljavca na celici vzglavnikov in kasneje do vodje TED. Je strokovnjak z veliko bazo znanja; človek s širino, ki vidi čez okvire svojega dela. Odlikujejo ga strokovnost, natančnost, prilagodljivost, praktičnost in prijaznost.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice