Naši dosežki

Eva Cvelbar Primožič je Kadrovska menedžerka leta

Planet GV in Slovenska kadrovska Zveza sta letos že trinajsto leto zapored podelila prestižno priznanje Kadrovski manager leta. Letos je to priznanje šlo v roke mag. Evi Cvelbar Primožič, izvršni direktorici za kadre koncerna Kolektor.

Eva Cvelbar Primožič je Kadrovska menedžerka leta

"Z zavzetostjo, motivacijo, strastjo, pozitivno delovno energijo in strokovnostjo si mag. Eva Cvelbar Primožič nenehno prizadeva začrtane strategije realizirati tako v korist zaposlenih kot vseh ostalih deležnikov koncerna Kolektor. S svojim delovanjem postavlja nove, višje standarde na kadrovskem področju, zato smo jo izbrali za Kadrovsko menedžerko leta 2018,«je v utemeljitev zapisala komisija.

»Izbor za Kadrovskega menedžerja leta je predvsem potrditev, da naša služba dela dobro, da smo dobro zastavili projekte, za katere menim, da so v slovenskem merilu na zelo visokem strokovnem nivoju,« pravi Cvelbar Primožičeva, ki ji laskavi naziv predstavlja dodatno odgovornost ter tudi izziv, motivacijo in spodbudo za prihodnost. »Priznanje ni samo moje, ampak pripada celotni moji ekipi. Je tudi priznanje vodstvu koncerna. Prav vodstvo je tisto, ki nam daje proste roke in svobodo, da lahko nenehno v življenje spravljamo nove projekte, nove zamisli in ideje.«

Med projekti velja izpostaviti tri največje projekte:

  • projekt razvoja ključnih kadrov in talentov,
  • projekt nagrajevanja po učinku ter
  • projekt age management.

V zadnjih letih je koncern Kolektor za omenjene projekte prejel tudi številna priznanja.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice