Kolektor Worldwide

Komponente in sistemi v mobilnosti

S priznanimi razvojnimi kompetencami in inovativnimi idejami je koncern Kolektor s programi Komponente in sistemi z visoko dodano vrednostjo, globalno eden vodilnih dobaviteljev svetovnim proizvajalcem avtomobilskih sistemov, ki izdelujejo zaganjalnike, bencinske črpalke, aktuatorje, HVAC in EC sisteme, ABS, ....

Širok program komponent vključuje poleg komutatorjev, rotorjev, elektronskih, magnetnih in hibridnih komponent še elektronske sklope ter plastične izdelke za notranjo in zunanjo opremo avtomobila.

V dolgi tradiciji in izkušnjah na področju razvoja, proizvodnje in podpornih storitvah  avtomobilskih komponent je Kolektor zanesljiv partner v celostnih rešitvah ter izpolnjuje vse kriterije standarda ISO TS 16949 in specifičnih standardov avtomobilskih proizvajalcev.

Komponente in sistemi

Jedro Kolektorjevega delovanje predstavljajo komponente, sklopi in sistemi za potrebe avtomobilske, stavbne in industrijske tehnike.

Znanje in izkušnje več desetletnega kontinuiranega razvoja so jamstvo za tehnično dovršene in tehnološko napredne izdelke. Omogočajo nam soustvarjanje svetovnih tehničnih trendov na področju razvoja komponent.