Kolektor Worldwide

IFAM 2019, Ljubljana, Slovenija

12.02.2019

Datum začetka: 12.02.2019
Datum zaključka: 14.02.2019

Vabimo vas na sejem IFAM 2019, ki bo potekal med 12. in 14. februarjem 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Spoznajte naše rešitve in opremo s področja avtomatizacije, stikalne tehnike in digitalizacije proizvodnih procesov.

Med drugim vam bomo predstavili naslednje novosti:

  • Eaton EasyE4 - krmilno relejni modul nove generacije, z možnostjo modularne nadgradnje vhodov in izhodov, velikim naborom napajalnih napetosti, integriranim ethernet vmesnikom in spletnim strežnikom. Idealna izbira v industrijskih aplikacijah in pri avtomatizaciji zgradb.
  • Eaton NZM - napredni kompaktni odklopniki z merjenjem električnih veličin in povezovanjem v oblak (IIOT) preko komunikacije za potrebe nadzora porabe in povečevanje energetske učinkovitosti.
  • Advantech WISE 4471 - nov brezžični vhodno izhodni modul z NB - IoT za direktno povezovanje v oblak. Uporaben za izgradnjo brezžičnega omrežja pametnih mest, zbiranje podatkov iz oddaljenih objektov in lokacij...
  • IoT Cloud rešitev za spremljanje in nadzor UPS/DEA naprav in porabnikov električne energije

Pridobite brezplačno vstopnico in nas obiščite na stojnici A202 v dvorani A.

Veselimo se srečanja z vami!

ONLINE registracija za brezplačno vstopnico


Ob prijavi pod ključno besedo vnesite ime našega podjetja – KOLEKTOR SISTEH (velikost črk ni pomembna). Ob vnosu vseh potrebnih podatkov prejmete na svoj mail potrditev,  ki ga natisnite, saj velja kot vstopnica za sejem.

Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana - Črnuče, www.kolektorsisteh.com.

Spletna stran dogodka IFAM

Nazaj | Arhiv