Novice

Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix

11. 09. 2018

Obveščamo, da je tudi uradno zaključen postopek pripojitve družbe Kolektor Strix, d.o.o., Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana k družbi Kolektor Sisteh d.o.o., Zasavska cesta 95, 1231 Ljubljana – Črnuče.

Obvestilo o pripojitvi družbe Kolektor Strix

Pripojitev  je s sklepom Okrožnega sodišča v Ljubljani in vpisom v sodni register stopila v veljavo dne 31.8.2018. S tem dnem družba Kolektor Strix ne deluje več kot samostojen gospodarski objekt, ampak je bila po sklepu organov upravljanja pripojena družbi Kolektor Sisteh, ki je kot univerzalna pravna naslednica vstopila v vsa pravna razmerja prevzete družbe, ki je po pripojitvi prenehala obstajati.

Hkrati je družba Kolektor Sisteh registrirala poslovno enoto PE Ljubljana – Vič,  Cesta dveh cesarjev 403, 1000 Ljubljana, ki bo nadaljevala z izvajanjem dejavnosti, ki jo je do pripojitve izvajala družba Kolektor Strix.

Pripojitev družbe Kolektor Strix v družbo Kolektor Sisteh za poslovne partnerje obeh družb predstavlja dodatno varnost, saj smo postali večje in kapitalsko močnejše podjetje, kar zagotavlja dodatno stabilnost in krepi zaupanje, da bomo še naprej redno in v celoti izpolnjevali naše obveznosti. V prihodnje nameravamo na segmentu vodnih tehnologij pomembno razširiti obseg našega poslovanja pri izvedbi celovitih tehnoloških projektov na področju upravljanja z vodami  in našim poslovnim partnerjem ponuditi nove rešitve in produkte.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice