Novice

Srečanje z naslednjo generacijo talentov

12. 05. 2023

Gostili smo obisk študentov Fakultete za elektrotehniko, ki je bil navdihujoč tako za študente kot tudi za nas. Zaposleni smo jim omogočili, da se približajo delovnemu okolju in spoznajo življenje v našem podjetju, našo panogo, kulturo in strast do inovacij.

Srečanje z naslednjo generacijo talentov

Ob sprejemu smo jim predstavili naše programe, dejavnosti, dosežke ter širok spekter kariernih priložnosti, ki jih mladim v Kolektorju nudimo že za čas njihovega študija. Ogledali smo si proizvodnjo pogonov za invalidske vozičke in plovila, linijo za proizvodnjo pogona črpalke za avtomatski menjalnik, linijo za proizvodnjo pogona za oljni separator, osrednji del srečanja pa je bil obisk proizvodnje elektronike, kjer smo izvedli projekte, ki so jih študentje oddali v sklopu EMC delavnic. Ob podpori inženirjev so se preizkusili v reševanju izzivov, ki jih vsakodnevno srečujemo v našem podjetju.

Sodelovanje s fakultetami predstavlja pomembno prednost, ki nam omogoča širitev obzorij ter doseganje vrhunskih rezultatov na področju raziskav in razvoja.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice