Novice

Kolektor Mobility skrbi za zadovoljstvo kupcev

24. 05. 2023

To pomlad smo sodelovali na kar treh največjih mednarodnih sejmih, kjer smo krepili našo blagovno znamko, prepoznavnost in ugled v panogi. Zavedamo se, da je zadovoljen kupec temelj uspešnega poslovanja in dolgoročne rasti podjetja in prav tovrstni dogodki so odlična priložnost za utrjevanje odnosov z obstoječimi partnerji in pridobivanje novih poslovnih povezav.

Na sejmu LogiMAT 2023

Na sejmu LogiMAT 2023

Na sejmu PCIM smo letos predstavljali senzorske sisteme in precizne štancane kose za hibridne komponente, na sejmu Sensor+Test pa pozicijske in tlačne senzorje za merjenje fizikalnih parametrov.

Razvoj znanosti, avtomatike, telekomunikacij in 5G narekuje velike spremembe v logističnem sektorju, v ospredje pa prihaja mobilna robotika. Zato smo na sejmu LogiMAT, največjem sejmu v Evropi na področju intralogistike, predstavili električne motorje za nišne trge.

 

Tudi v prihodnje bomo naš razvoj prilagajali potrebam kupcev, naše inovacije, kakovostne izdelke in storitve pa bomo še naprej predstavljali na največjih mednarodnih sejmih. Vabljeni, da nas med 12. in 14. junijem 2023 obiščete na kongresu Anwenderkongress Steckverbinder 2023 v Würzburgu v Nemčiji, kjer se bomo predstavljali s tehniko EloPin in KCT press fit za avtomobilsko in elektroindustrijo.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice