Novice

Dan Kolektorja v Mehiki

27. 06. 2019

V Kolektor GTO, Guanajuato v Mehiki,  so se maja letos zaposleni že tretje leto zapored zbrali na  Dnevu Kolektorja, ki je postala tradicionalna prireditev tudi na tej lokaciji. Dan poln presenečenj, dobre hrane in iger, kjer je vsak zaposleni užival v družbi svojih kolegov, družine in prijateljev.

Dan Kolektorja v Mehiki

Kot lansko leto se je dogodek odvijal na prijetnem prireditvenem prostoru obdanem z drevesi in teraso, nedaleč od podjetja. Napihljive atrakcije za otroke so poskrbele za vesel živžav med najmlajšimi.

Okrog dvesto udeležencev se je pomerilo na mini Olimpijskih igrah. Tek, vlečenje vrvi, skakanje v vrečah, prenašanje jajc, jahanje mehanskega bika, so bile igre kjer si je vsak lahko prislužil simbolično nagrado in medaljo za dobro uvrstitev.

Tipična Mehiška Miza sladkarij je bila udeležencem na voljo po glavni jedi. Vsi so bili navdušeni nad glavno jedjo, imenovano ''Carnitas''. To je mehko, sočno meso, postreženo z narezanimi listi koriandra, nasekljano čebulo, čilijem, guacamolami, tortiljami in pečenim fižolom. Preprosta in odlična jed mehiške kuhinje.

Otroci so presenetili udeležence s predstavitvijo svojih talentov, pogumno so nastopali, igrali in peli.

V simbol pripadnosti in medsebojni povezanosti je podjetje poklonilo vsakemu zaposlenemu majico z napisom Kolektor. Poleg tega sta direktorja podelila priznanja tistim zaposlenim, ki so v preteklem letu izstopali z rezultati, vloženim trudom in zavzetostjo do dela.

Bolj kot izpolnitev odgovornosti, ki jo izraža Kolektor do svojih zaposlenih, je bil to dan druženja, dan, znan kot EL DIA KOLEKTOR, dan, ki predstavlja veliko povezano družino, kar je Kolektor GTO v zadnjem obdobju tudi postal.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice