Novice

Kolektor ATP na bazarju delodajalcev

25. 09. 2018

Šolski center Postojna je za svoje dijake organiziral bazar, kjer se je predstavilo več kot 30 okoliških podjetij in z bodočimi strojniki opravilo individualne razgovore. Barve Kolektorja je zastopala družba Kolektor ATP iz Postojne.

Kolektor ATP na bazarju delodajalcev

Na bazarju so dijaki imeli možnost spoznati potencialne delodajalce, z njimi vzpostaviti stik in izmenjati kontaktne podatke. Zanimanja za Kolektor je bilo veliko, stojnica je bila med bolj obiskanimi. Klemen Jovanovič, vodja razvoja in tehnologije v Kolektor ATP, in Danijela Janjić iz službe za kadre Kolektor ATP sta številnim dijakom predstavila koncern Kolektor, izdelke iz programa Hibridike, možnosti sodelovanja med dijaki in Kolektorjem ter odgovorila še na mnoga druga  vprašanja predvsem tehnične narave.

»Cilj tovrstnih dogodkov je pridobivanja novega kadra in to je eden od načinov, da se kot podjetje predstavimo  bodočim strojnim inženirjem, da jim predstavimo podjetje vključno s samo vizijo podjetja in jih s tem pritegnemo, da se prijavijo na razpis za štipendije ali študentsko delo pri nas,« je namen bazarja povzel Jovanovič.

Zaključku bazarja je sledil ogled novih prostorov in opreme v Izobraževalnem centru sodobnih tehnologij, kjer so bili delodajalci seznanjeni z možnimi oblikami sodelovanja z njimi v smislu proizvodnih storitev.



Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice