Novice

Dejan Velikanje je Kolektorjev menedžer leta

13. 12. 2018

Na tradicionalnem srečanju Kolektorjevih menedžerjev smo razglasili tudi menedžerja leta. To je postal Dejan Velikanje, direktor podjetja Kolektor Sikom, ki to podjetje vodi od januarja 2009. V tem času je s svojim vodenjem dosegel, da je to podjetje po prometu zraslo za 70 odstotkov in postalo najbolj dobičkonosno podjetje v koncernu Kolektor.

Dejan Velikanje je Kolektorjev menedžer leta

Dejan je v času svojega vodenja podjetja poskrbel za uspešen razvoj podružnice v Kočevju, za pozitivno poslovanje podružnice v Dekanih in po pripojitvi Magme k podjetju Kolektor Sikom dosegel preobrat v poslovnih rezultatih največjega proizvodnje podjetja v koncernu Kolektor. Aktivno je sodeloval pri internacionalizaciji komutatorskega programa, tako v Aziji kot v Ameriki, in veliko prispeval k optimizaciji procesov in načel vitke proizvodnje. S svojimi voditeljskimi veščinami in mentorskim pristopom je Kolektor Sikom razvil v valilnico odličnih kadrov. Aktivno sodeluje in predvsem na področju proizvodnih in organizacijskih procesov usmerja Kolektor Sikom skozi največji izziv – to je preobrazba podjetja iz proizvajalca komutatorjev v proizvajalca bolj kompleksnih izdelkov z višjo dodano vrednostjo, kot so predvsem pogoni in motorji. Z uvedbo programskega modela vodenja koncerna v začetku letošnjega leta pa je ob vodenju podjetja Kolektor Sikom prevzel še vodenje največjega programa koncerna – to je komutatorskega programa z devetimi proizvodnimi lokacijami doma in po svetu in prometom več kot 155 milijonov evrov.

Dejan Velikanje je ob prejemu nagrade povedal: »Vesel in počaščen sem, da prejemam to nagrado v družbi tako velikega števila uspešnih menedžerjev. Nisem prvi prejemnik, sem pa prvi rojen in živeč v Idriji, na kar sem ponosen. Ta nagrada gre celotnemu kolektivu, celotnemu vodstvu podjetja Kolektor Sikom, vsem mojim nekdanjim in sedanjim sodelavcem. Smo močna ekipa, kombinacija izkušenj in mladosti. Lahko rečem, da smo v teh desetih letih skupnega dela, dosegali konstantno dobre rezultate. To nekaj šteje. Iskrena hvala vsem za vso predanost ter trdo in odgovorno delo.«


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice