Kolektor Worldwide

Partnerski program Liv Klub

15.04.2013

V skladu z načrtom tržnih aktivnosti je podjetje Kolektor Liv letos lansiralo program zvestobe Liv Klub. Namen izvajanja programa zvestobe je predvsem izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke sanitarne opreme Liv in poglabljanje odnosa z za Liv najpomembnejšimi kupci, inštalaterji strojnih inštalacij oziroma inštalaterji sanitarne opreme.

Krepimo krog zaupanja

Zavedamo se, da je zaupanje kupca v dobavitelja in produkt najpomembnejše, zato krepimo krog zaupanja s kakovostjo izdelkov Liv, z zanesljivo storitvijo in z naravnanostjo na uresničevanje pričakovanj tako končnih uporabnikov kot strokovne javnosti. Kot pojasnjujejo v podjetju Kolektor Liv, želijo leta medsebojnega kakovostnega sodelovanja še krepiti in še nagraditi zaupanje, ki jim ga izkazujejo zvesti odjemalci.

Partnerski program Liv Klub je v prvi vrsti namenjen inštalaterjem strojnih inštalacij in vodovodarjem. Registracija v Liv Klub je brezplačna in preprosta. Inštalater se enostavno registrira na spletni strani www.livklub.si, kar mu omogoča dostop do celovite tehnične dokumentacija splakovalne tehnike LIV z možnostjo prenosa na osebni računalnik, knjižnice AutoCAD Liv za uporabo projektantov strojnih inštalacij in ostalih uporabnikov, ki potrebujejo natančne tehnične informacije o izdelkih splakovalne tehnike Liv, video vsebin montaže izdelkov ter vrste drugih koristnih informacij o prodajnem programu Liv.Članstvo v Liv Klubu članom omogoča sodelovanje v programu zvestobe in v nagradni igri. Program zvestobe deluje po principu že uveljavljenega zbiranja točk z nakupi izdelkov. Glede na število zbranih točk se sodelujoči uvrsti v enega od treh razredov (srebrni, zlati, platinasti). Skladno z razredom, v katerega se uvrsti, mu pripadajo določene ugodnosti in možnost sodelovanja v velikem letnem nagradnem žrebanju z atraktivnimi nagradami.

Dodatne informacije:

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.