Kolektor Worldwide

Udeleženci YRONS-a navdušeni nad Kolektorjem

09.04.2013

V okviru mednarodnega raziskovalnega tabora YRONS, ki se je danes začel na Gimnaziji Jurija Vege Idrija, so Kolektor obiskali mladi raziskovalci in njihovi mentorji iz Indije, Francije, Madžarske, Nemčije, Cipra in Slovenije.

Namen obiska je bil predstaviti koncern in njegovo zelo dobro sodelovanje z idrijsko gimnazijo. Namreč, med raziskovalnimi nalogami, ki jih bodo dijaki predstavili jutri in v petek, so tudi tri naloge, ki so jih idrijski dijaki delali s pomočjo Kolektorjevih strokovnjakov.

Dijaki in njihovi mentorji, ki so si podrobno ogledali laboratorij in orodjarno, so bili nad slišanim in videnim izjemno navdušeni. Nikamor se niso mogli načuditi čistoči proizvodnih prostorov, ki je v Kolektorju res na visoki ravni, avtomatizaciji procesov in vrhunski opremi, s katero vsakodnevno delajo Kolektorjevi strokovnjaki.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.