Kolektor Worldwide

Ascom naj bi postal kompetenčni proizvodni center za štancanje

29.03.2013

Vsebina Ascom je družbeno odgovorno invalidsko podjetje, ki s svojo stroškovno učinkovitostjo, skrbjo za zaposlene in usmerjenostjo v varovanje okolja stremi k poslovni odličnosti. Vizija podjetja je na nosilnem programu drsnih obročev doseči vodilni globalni tržni delež, na področju storitev pa zagotavljati kakovostno strokovno podporo ostalim družbam v lokalnemu okolju.

To in še marsikaj drugega smo lahko slišali na Dnevu Ascoma, ki ga je vodstvo podjetja pripravilo za vodje podjetij in oddelkov koncerna Kolektor ter nekatere njihove upokojence, ki so se vabilu z veseljem odzvali.

Ascomov cilj je leto 2013 zaključiti s 15,6 milijoni evrov prodaje, proizvedli pa naj bi nekaj več kot 20 milijonov kosov izdelkov, od tega kar 16 milijonov kosov drsnih obročev. Prodaja in dodana vrednost na zaposlenega iz leta v leto rasteta. V letošnjem letu naj bi dosegli 132 tisoč evrov prodaje in 38 tisoč evrov dodane vrednosti na zaposlenega.

Podjetje naj bi tudi v prihodnje ohranilo status invalidskega podjetja, nadaljevalo z razvojem proizvodnega programa hibridike, razvijalo nove storitve za družbe koncerna Kolektor, postalo kompetenčni proizvodni center za štancanje delov za hibridne izdelke, še naprej zagotavljalo zdravo delovno okolje in družini prijazno podjetje ter pridobilo standard s področja varnosti in zdravja pri delu OHSAS 18001.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.