Kolektor Worldwide

Kolektor ob svoji 50-letnici glavni pokrovitelj maturantskega plesa idrijskih dijakov

23.03.2013

Koncern Kolektor in Gimnazija Jurija Vege Idrija že vrsto let uspešno sodelujeta. Kolektor, ki je vsako drugo leto glavni pokrovitelj maturantskega plesa, je vlogo glavnega pokrovitelja prevzel tudi letos, ob svoji 50-letnici delovanja. Maturante in njihove starše je nagovoril izvršni direktor za razvoj Marjan Drmota, glavno nagrado pa je srečnemu nagrajencu predal izvršni direktor za raziskave Ludvik Kumar.

Marjan Drmota, izvršni direktor za razvoj, je v svojem nagovoru dijake spomnil, da so na točki, ko bodo njihove nadaljnje odločitve zaznamovale velik del življenja in da so z uspešno opravljenimi 4 letniki gimnazije dokazali, da so sposobni, da zmorejo premagovati samega sebe, dokončen dokaz tega pa bo vsekakor uspešno opravljena matura. »Postanite tisti del družbe, ki v prihodnost zre z optimizmom. Veščine, ki jih boste pridobili med študijem uporabite za še boljše pogoje življenja, kjer koli boste živeli. Želim pa si, da bi se po končanem študiju radi vračali v to idrijsko okolje in gospodarstvo in tako omogočili razvoj že danes v svetu priznanega in uveljavljenega uspešnega gospodarstva.«

Vrhunec je maturantski ples doživel z rezanjem torte in podelitvijo glavne nagrade, ki jo je prispeval koncerna Kolektor. Ludvik Kumar, izvršni direktor za raziskave, je med nedobitnimi srečkami izžrebal srečneža, ki je prejel bon v vrednosti 1000 evrov pri  Mint International House Ljubljana.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.