Kolektor Worldwide

Predstavljamo se na 34. Kotnikovih dnevih

21.03.2013

Elektrotehniško društvo Maribor pripravlja že 34. izobraževanje s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij Kotnikovi dnevi, ki poteka 21. in 22. marca 2013 v Hotelu Radin v Radencih. Na dogodku, ki namenjeno izobraževanju s področja močnostne elektrotehnike in sodobnih električnih inštalacij se predstavlja tudi Kolektor Synatec.

Kot pravijo predstavniki podjetja, bodo udeležencem na razstavnem prostoru predstavili smernice in tehnične karakteristike s področja naprednih rešitev nizkonapetostnih razvodov električne energije za objekte z zahtevano visoko obratovalno, servisno in upravljalno razpoložljivostjo in  integriranimi funkcionalnostmi za nadzor in vodenje.

Organizatorji pričakujejo, da se bo dvodnevnega izobraževanja udeležilo preko 300 strokovnjakov elektroenergetike s področja vzdrževanja, projektiranja, investicijske dejavnosti, predavateljev strokovnih šol in druge zainteresirane javnosti.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.