Kolektor Worldwide

Kolektor Koling med nagrajenci akcije Občina Idrija – lepa in gostoljubna

05.03.2013

Občina Idrija je razglasila nagrajence v akciji Občina Idrija – lepa in gostoljubna, ki je lokalna različica vseslovenske akcije Moja dežela – lepa in gostoljubna. Med 14 dobitniki priznanj je tudi Kolektor Koling.

Kolektor Koling je priznanje v okviru omenjena občinske akcije prejel že drugič. Prvič ga je ocenjevalna komisija nagradila za Kolektorjev Razvojno-tržni center, tokrat je priznanje prejel za Vilo Treven v centru Idrije.

Kot je povedal predsednik ocenjevalne komisije arhitekt Cveto Koder, si je Kolektor Koling priznanje prislužil za mestotvorno izgradnjo Vile Treven. Vanjo je podjetje vgradilo najsodobnejše in najkvalitetnejše materiale, njen izgled pa se lepo vklaplja v arhitekturo mestnega jedra in zaokrožuje njegovo celostno podobo.

Reference podjetja Kolektor Koling

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.