Kolektor Worldwide

Kolektor se je predstavil na internem sejmu pri BMW

07.03.2013

Koncern Kolektor je eno od 12 slovenskih podjetij, dobaviteljev s področja avtomobilske industrije, ki so se v organizaciji Slovenskega avtomobilskega grozda ACS in Javne agencije Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (Japti) predstavila v münchnskem BMW-centru za inovativnost in raziskave.

Kolektor se je na BMW-jevem hišnem sejmu, ki je bil zelo dobro obiskan, predstavil s komutatorji, rotorji, drsnimi obroči, motorno kontrolo za brezkrtačne motorje, sinhronskim motorjem s trajnimi magneti, senzorjem pozicije in senzor magneti.  Na sejmu predstavljene Kolektorjeve komponente so vgrajene v avtomobile prestižnih blagovnih znamk, kot so Audi, BMW, Volkswagen, Renault, Peugeot, Ford, Honda, Opel, Mercedes in Porsche.

Tako organizatorji kot obiskovalci sejma v BMW-ju so bili s predstavitvami, informacijami in osebnim pristopom razstavljavcev zelo zadovoljni. Na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo menijo, da kljub temu da se pretežni del avtomobilske industrije v Evropi in svetu trenutno sooča s težavami, vezanimi na upad povpraševanja, sodelovanja v takšni obliki, kakršna je bila skupna predstavitev,  odpirajo nove priložnosti za prihodnji razvoj.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.