Kolektor Worldwide

Kolektor in glasbena šola Idrija sta na predvečer kulturnega praznika pripravila vrhunski koncert

07.02.2013

Koncern Kolektor že vrsto let stoji ob strani idrijski Glasbeni šoli, da lahko ta uresničuje svoje načrte. Eden od skupnih projektov so tudi koncerti na predvečer slovenskega kulturnega praznika. Letos sta organizatorja za ljubitelje klasične glasbe v goste povabila priznano mlado slovensko pianistko Meto Fajdiga.

Glasbena šola je pred dvema letoma s Kolektorjevo finančno pomočjo kupila vrhunski koncertni klavir, ki omogoča izvedbo vrhunskih klavirskih koncertov, kakršen je bil nastop mlade Mete Fajdiga. Pianistka, ki je svojo glasbeno pot začela pri sedmih letih na Glasbeni šoli Vinka Vodopivca v Ajdovščini, danes pa je uspešna študentka Akademije za glasbo v Ljubljani, je zbrane očarala z deli svetovno znanih skladateljev Beethovna, Chopina in Liszta.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.