Kolektor Worldwide

Koncern Kolektor začenja z nizom radijskih oddaj na lokalnem radiu

25.01.2013

Jutri, v soboto, 26. 1. 2013, boste ob 10.15 lahko na Primorskem valu prisluhnili prvi radijski oddaji koncerna Kolektor Poganjamo znanje. Oddaje, ki jih bomo pripravljali enkrat mesečno, bodo namenjene inovativnosti, inovatorjem, rešitvam in projektom prihodnosti.

Glavni izvršni direktor koncerna Radovan Bolko, tudi pobudnik oddaj, je povedal: »V koncernu Kolektor imamo izvrstne sodelavce z res dobrimi idejami in zdelo se mi je prav, da jih spoznamo tudi preko tega medija. Ti odlični sodelavci so največja vrednost koncerna in če bomo to prakso predstavili čim širši javnosti, bomo lahko tako motivirali še ostale sodelavce v koncernu. Upam pa, da bo ta oddaja imela pozitiven vpliv tudi v drugih podjetjih in širši okolici.«

Prva radijska oddaja Poganjamo znanje torej to soboto ob 10.15 na Primorskem valu (na eni od naslednjih frekvenc 97.2 MHz, 99.5 MHz, 103.7 MHz, 106.2 MHz, 88.3 MHz, 96.9 MHz, 105.1 MHz ali na spletni strani http://www.primorskival.si/vzivo.php), ponovitvi pa boste lahko prisluhnili 4. 2. 2013 ob 18. uri. Posnetki oddaj bodo dostopni tudi na spletni strani www.poganjajmoznanje.com.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.