Kolektor Worldwide

Kolektor Synatec uspešno zaključil jubilejno leto

08.01.2013

Kolektor Synatec je minulo leto zabeležil 20 let delovanja. Kot sta povedala direktorja podjetja Stojan Kokošar in Branko Bolko, so jubilejno leto zaključili zelo uspešno. V skladu s smernicami razvoja koncerna Kolektor so s še nekaterimi drugimi koncernovimi podjetji oblikovali strategijo razvoja, izpeljali številne večje projekte in 20. obletnico obeležili tudi z obnovo poslovne stavbe.

Med večjimi uspešnimi projekti velja omeniti integracijo njihovih rešitev in opreme v pomembne infrastrukturne objekte, kot so denimo kontrola zračnega prometa, NEK in Krka. Skupaj s pred petimi leti ustanovljenim podjetjem Kolektor Sinabit iščejo nove rešitve za prodajo na evropskem trgu. Svojo prodajno mrežo so v jubilejnem letu s Hrvaške in Bosne in Hercegovine razširili še na Češko in Slovaško, v letošnjem letu pa naj bi »osvojili« še Avstrijo.

Sicer pa naj bi prav strategija razvoja podjetja Kolektor Synatec, ki so jo postavili v skladu s koncernovo strategijo na področju energetike in industrijske tehnike, v prihodnjih letih omogočila pospešeno rast: »Kolektor Synatec močno pospešuje razvoj izdelkov in rešitev z lastno blagovno znamko. Na eni strani so to izdelki in rešitve s področja industrijske avtomatizacije, na drugi pa izdelki in rešitve za področje elektroenergetike«, pojasnjuje direktor Stojan Kokošar. Prav na področju elektroenergetike je Kolektor Synatec združil moči s podjetjema Kolektor Sinabit in Kolektor Etra.

Naročite se na e-novice podjetja Kolektor Synatec

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.