Kolektor Worldwide

Ustanovitev podjetja Kolektor ATP

07.01.2013

Z vpisom v sodni register je minuli petek pravno formalno začelo poslovati novo Kolektorjevo podjetje Kolektor avtomobilski in tehnični proizvodi d.o.o. oziroma krajše Kolektor ATP, ki je v stoodstotni lasti Kolektor Group.

Podjetje Kolektor ATP je nastalo zaradi delitve podjetja Kolektor Liv na dva dela. Kot je povedal direktor novoustanovljenega podjetja Milan Potužák, so z oddelitvijo ločili dva povsem različna programa. Kolektor Liv bo še naprej skrbel za program sanitarne tehnike, Kolektor ATP pa bo prevzel nase izdelavo komponent iz programa avtomobilske industrije ter sesalnikov za kupca LUX. »Za delitev programov smo se odločili, da bi zadostili potrebam trga in se še bolj usmerili k uporabnikom,« je še povedal Potužák.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.