Kolektor Worldwide

Praktične vaje za dijake Gimnazije Jurija Vege

20.12.2012

Jutri bo Kolektor obiskala še zadnja skupina dijakov tretjega letnika Gimnazije Jurija Vege Idrija, ki pri skupini za elektroniko opravljajo eno od obveznih praktičnih vaj.

Dijaki se najprej seznanijo s koncernom in njegovo štipendijsko shemo. Nato pa pri skupini za elektroniko izdelujejo RGB lučko. Namen vaje je spoznavanje izdelave tiskanega vezja, prepoznavanje elementov na podlagi načrta, ki jih potem dijaki uporabijo pri izdelavi ter uporabnost delovanja RGB lučke pri izdelavi barvnih monitorjev. Dijaki obisk na Kolektorju zaključijo z ogledom orodjarne.

Januarja pa na Kolektor pridejo učenci 9. razredov idrijske osnovne šole. V sodelovanju s službo za kadre zanje Kolektorjevi strokovnjaki pripravljajo tehniške dneve.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.