Kolektor Worldwide

Izšla je 55. številka revije Informator

17.12.2012

Danes je izšla 55. številka revije Informator. Informator je strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec in Elsing Inženiring. V njej so poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.

Revija Informator, št. 55V tokratni številki vam kot novost predstavljamo nov panelni računalnik PPC-3100 podjetja Advantech, med številnimi novostmi podjetja Eaton predstavljamo napravo NZM-XATS... za avtomatski preklop napajanja, številne novosti v družini krmilnosignalnih elementov RMQ TITAN, krmilnorelejni modul easy kot SmartWire-DT master ter zračne modularne odklopnike IZMX40.

V rubriki Naš nasvet govorimo o problemu izklopa kontaktorjev pri dolgih krmilnih kablih in funkcijski varnosti pri napravah, ki so vgrajene v eksplozijsko ogroženem okolju. V rubriki Naša rešitev pa sodelavci iz podjetij Kolektor Sinabit in Kolektor Etre pišejo o stalnem nadzoru energetskih transformatorjev.

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.