Kolektor Worldwide

Kolektorjev menedžer leta je postal Frank Stark

13.12.2012

Na prednovoletnem srečanju za svoje menedžerje je Kolektor razglasil menedžerja leta. To je postal Frank Stark, direktor Kolektorja Kautt & Buxa, enega od pomembnih podjetij, ki se uvrščajo v skupino tako imenovanih diverzificiranih podjetij koncerna Kolektor. Kolektor Kautt & Bux se pod Starkovim vodstvom razvija v podjetje, ki uspešno nadomešča svoj osnovni komutatorski program z novimi izdelki, ki sodijo v program hibridike.

Frank Stark je bil nagrade izjemno vesel. »Presenečen sem in počaščen. Nagrada je potrditev našega dela v zadnjih letih, ko smo komutatorski program postopno nadomeščali s programom hibridike. Preživljali smo težke čase. Hvala vam za podporo in zaupanje. Vesel sem, da sem del tako uspešnega koncerna«, je ob prejemu nagrade povedal Kolektorjev menedžer leta Frank Stark.      

Zbranim so ob iztekajočem se letu spregovorili predsednik koncerna Kolektor Stojan Petrič, glavni izvršni direktor Radovan Bolko ter gosta večera predsednik uprave SID banke mag. Sibil Svilan in predsednik Gospodarske zbornice Slovenije mag. Samo Hribar Milič. Medtem kot sta prva moža Kolektorja spregovorila o poslovanju koncerna v letošnjem letu, načrtnih in pričakovanjih v letu 2013 ter najpomembnejših projektih posameznih koncernovih podjetij, s katerimi Kolektor dokazuje, da lahko kljub zaostrenim razmeram na trgu piše svojo zgodbo o uspehu, sta se ugledna slovenska strokovnjaka dotaknila ekonomskih in gospodarskih razmer v Sloveniji in Evropi.        

      

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.