Kolektor Worldwide

Znani prejemniki prstanov kakovosti

06.12.2012

Kolektor Liv in Kolektor Orodjarna, poslovna enota Postojna, sta podelila prstane kakovosti in se spomnila jubilantov in »novopečenih« upokojencev. Prstane kakovosti so prejeli Gorazd Kandare in Darja Suželj iz Kolektorja Liv ter Drago Poljšak iz postojnskega dela Kolektor Orodjarne.

Gorazd Kandare si je prstan kakovosti zaslužil za svoj pristop do dela, ki mu omogoča, da v vseh fazah od načrtovanja procesov do predaje izdelka v proizvodnjo dosega nadpovprečne rezultate. Darja Suželj je prstan kakovosti prejela za vestno, kakovostno in hitro delo ter stalno opozarjanje na napake in nepravilnosti, ki se pojavljajo na delovnem mestu. Drago Poljšak pa je komisijo za poselitev prstana kakovosti prepričal s svojo zanesljivostjo, strokovnostjo, kakovostjo, lojalnostjo, dobro voljo in pripravljenostjo na delo.

Letos je 14 sodelavcev Kolektorja Liv izpolnilo 10 let neprekinjenega dela v podjetju, dva sta taka, ki sta v podjetju neprekinjeno že 20 let, dva sta »30-letnika«. Vso svojo delovno dobo, to je 40 let, pa je v podjetju en sodelavec, in sicer Boris Černe. V Kolektor Orodjarni, poslovna enota Postojna, imajo enega takega, ki je pri njih zaposlen 10 let, enega, ki v tej organizacijski enoti dela 20 let, ter tri, ki so podjetju zvesti že 30 let.  

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.