Kolektor Worldwide

Kolektor Koling se predstavlja v Beogradu

05.12.2012

Kolektor Koling se ta teden predstavlja na 43. mednarodnem kongresu klimatizacije, gretja in hlajenja KGH v Beogradu. Že od začetka kongres spremlja bogata razstava produktov, novih tehnologij, naprav in uspešnih praks. Na tej odlični priložnosti za srečanje investitorjev, proizvajalcev klimatskih naprav, projektantov in konstruktorjev svoje proizvode in storitve na področju klimatizacije predstavlja tudi Kolektor Koling.

V razstavnem delu dogodka se slušateljem in obiskovalcem predstavlja skoraj 130 ponudnikov izdelkov in storitev na področju klimatizacije, gretja in hlajenja. Za predstavitev na kongresu so se na Kolektor Kolingu odločili že tretjič. »Tu se predstavljamo,  ker želimo povečati prisotnost na srbskem trgu. Vzdrževanje obstoječih in vzpostavljanje novih stikov je prvi korak do pridobitve novih projektov,« meni Branko Gabrič, izvršni direktor klimatskih naprav in prezračevanja. Kljub občutni gospodarski krizi v Srbiji in posledično zaustavitvi večine pomembnih investicij Gabrič meni, da se bo sodelovanje na dogodku, ki je pravo stičišče vseh, ki nekaj pomenijo na področju klimatizacije, gretja in hlajenja v Srbiji, obrestovalo.

Na tridnevnem kongresu predavatelji iz držav nekdanje Jugoslavije, Evrope in Združenih držav Amerike razpravljajo o trendih razvoja klimatizacije, gretja in hlajenja. Posvečajo se energetski učinkovitosti zgradb, energetski sanaciji objektov in komunalni energetiki, učinkovitem koriščenju obnovljivih virov energije ter bolj ekološkim hladilnim sistemom.

Klimatske naprave Kolektor AIR  so plod lastnega razvoja, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju razvoja, načrtovanja in proizvodnje klimatskih naprav, kakor tudi znanja s področja klimatizacije. Primerne so za klimatizacijo zraka v različnih objektih, od družinskih hiš, poslovnih prostorov, športnih objektov, šol, pokritih bazenskih prostorov, gostinskih objektov, hotelov, garažnih hiš, do bolnišnic in industrijskih hal. Kolektor Koling je letos razvil energetsko varčno in higienik klimatsko napravo. Klimatska naprava Kolektor AIR KA model HH se poleg energetske varčnosti pohvali še s higienik certifikatom priznanega nemškega inštituta TÜV NORD, kar je izjemna redkost ne samo na domačem, slovenskem tržišču, pač pa tudi na evropskem.

Naročite se na e-novice podjetja Kolektor Koling.

V razstavnem delu dogodka se slušateljem in obiskovalcem predstavlja skoraj 130 ponudnikov izdelkov in storitev na področju klimatizacije, gretja in hlajenja

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.