Kolektor Worldwide

Pridobite izborni program za klimatske naprave airCalc++

19.11.2012

Podjetje Kolektor Koling d.o.o., natančneje poslovni center Klimatizacija, ki se v okviru podjetja ukvarja z načrtovanjem in izdelavo klimatskih naprav, uporablja za izbor le-teh sodoben in v Evropi med proizvajalci klimatskih naprav precej razširjen, izborni program imenovan airCalc++.

Izborni program za klimatske naprave airCalc++ omogoča hiter izbor in termodinamični izračun klimatske naprave, ki ustreza zahtevam projekta oziroma naročnika. S programom glede na izvedbo ter zahteve iz projekta izberemo:

  • tip naprave,
  • velikost naprave ter
  • sestavo klimatske naprave z ozirom na funkcije, ki so potrebne v sestavi klimatske naprave.

Tako pridobimo vrsto koristnih podatkov o napravi – od tehničnih karakteristik naprave (moči elementov, izkoristki, hrup, dimenzije za vgradnjo, težo, ...) do skice naprave z vsemi dimenzijami v različnih pogledih.

Je zelo učinkovito orodje za projektante, ki lahko klimatske naprave po kratkem usposabljanju izračunajo sami, brez pomoči proizvajalca. Izračun lahko uporabijo za pripravo projektov, skice naprave pa lahko izvozijo v dwg obliko zapisa, ter jih lahko vnašajo v različnih pogledih v projektno dokumentacijo. Izračune naprave pa se lahko na preprost način pošlje proizvajalcu, ki potem poda še ceno klimatske naprave zaradi ocene investicije.

Prejšnji izračuni in projekti se shranjujejo v pregledni tabeli, ki omogoča filtriranje po času in iskanje po vseh postavkah.

Povezave:

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.