Kolektor Worldwide

Veliko zanimanja za seminar o NN opremi za projektante in investitorje

08.11.2012

Kolektor Synatec, Kolektor Sinabit in Elsing Inženiring so v Kolektorjevem Razvojno-tržnem centru za projektante in predstavnike investitorjev pripravili seminar o NN stikalni opremi in verificiranih stikalnih blokih podjetja EATON (prej Moeller). Seminar, ki so ga zaradi velikega zanimanja pripravili kar dva dneva zapored, spada v sklopu programa letnega izobraževanja, na katerem svojim kupcem in poslovnim partnerjem predstavijo novosti prodajnega programa.

Zbrane sta v imenu koncerna Kolektor pozdravila glavni izvršni direktor Radovan Bolko in izvršni direktor za razvoj Marjan Drmota. Sicer pa je v imenu organizatorjev udeležence nagovoril Ladislav Kolednik iz mariborske pisarne Kolektor Synateca. Kot je povedal Kolednik, je njihov najpomembnejši partner podjetje Eaton, ki izdeluje nizkonapetostno stikalno opremo, opremo za avtomatizacijo v industriji in zgradbah ter varnostno in kontrolno opremo.  Namen izobraževalnega seminarja je bil projektantom in investitorjem predstaviti novosti Eatonove programske novosti za različne namene. Govora je bilo o novi družini zračnih odklopnikov IZM, preklopih med dvema viroma napajanja, stikalni opremi za motorne pogone, verificiranih stikalnih blokih (standardizacija, pregled sistema xEnergy, kako priti do projektne rešitve in izvedbe) ter naprednih stikalnih blokih s komunikacijo.

Cilj organizatorjev izobraževalnega seminarja je svojim kupcem nuditi vso strokovno, logistično in tehnično podporo ne samo ob nakupu opreme, pač pa so znani po svojih poprodajnih aktivnostih, ko kupcem nudijo vso potrebno pomoč ob uporabi opreme.

Ob koncu seminarja so udeležence odpeljali še na ogled izvoznega stroja v rudniškem jašku Frančiške.

www.KolektorAvtomatizacija.com

Kolektor Synatec, Kolektor Sinabit in Elsing Inženiring so v Kolektorjevem Razvojno-tržnem centru za projektante in predstavnike investitorjev pripravili seminar o NN stikalni opremi in verificiranih stikalnih blokih podjetja EATON (prej Moeller).

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.