Kolektor Worldwide

Kolektor Missel Insulations GmbH praznoval 125 let delovanja

02.11.2012

Kolektorjevo podjetje Kolektor Missel Insulations GmbH letos obhaja z blagovno znamko Missel 125-letnico delovanja. Kolektor od leta 2008, ko je kupil to nemško podjetje, pod to blagovno znamko razvija, izdeluje in trži izdelke za toplotno, protipožarno in protihrupno izolacijo.

»125-letno tradicijo so zaznamovali pripadnost zaposlenih podjetju, visoka raven inovativnosti in vrhunski menedžment. Brez tega podjetja danes nedvomno ne bi bilo več,« pravi direktor podjetja Rado Starc in dodaja, da so si za osnovne cilje do leta 2017 postavili organsko rast vseh treh programov – toplotne, protipožarne in protihrupne cevne izolacije, vstop na tržišča držav kot so Švica, Avstrija, Rusija, Francija in Poljska ter s tem postati pomemben igralec na evropskem tržišču ter zadržati in nadgraditi pozicijo tehnološkega vodje na območju EnEV tržišča, kjer z 80 odstotki prevladujejo sanacije stavb, s poudarkom na energetsko varčni gradnji.

Direktor podjetja Kolektor Missel Insulations Rado Starc še poudarja, da za dosego zastavljenih ciljev od zaposlenih pričakujejo popolno angažiranost in spoštovanje vrednot koncerna Kolektor. Podjetje namreč deluje v branži, ki je pod zelo močnim cenovnim pritiskom, a hkrati tržišče pričakuje nove, predvsem pa inovativne rešitve za boljši jutri.

www.missel.com

Kolektorjevo podjetje Kolektor Missel Insulations GmbH letos obhaja z blagovno znamko Missel 125-letnico delovanja

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.