Kolektor Worldwide

Prvi 400-kilovoltni transformator že pod napetostjo

16.10.2012

Konec prejšnjega tedna so v Levicah na Slovaškem uspešno priključili na napetost prvi 400-kilovoltni transformator, ki so ga naredili v novi proizvodni hali Kolektor Etre.

Kot smo že zapisali je pred tem transformator uspešno prestal preizkus v hišnem laboratoriju. V tem primeru je šlo za več presežnikov. Bil je narejen v novi proizvodni hali, za Slovenske železnice je bil to najtežji prevoz doslej, naša država pa je tržišču prvič ponudila tako težke in zmogljive energetske transformatorje.

Gre za izdelek z veliko dodano vrednostjo, ki jih bo treba na leto izdelati kar nekaj, da bi približno polovico prihodkov ustvarili z njihovo prodajo. Tako so povedali na nedavni prodajni konferenci, ki jo Kolektor Etra za svoje prodajalce že po tradiciji pripravlja na Bledu.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.