Kolektor Worldwide

Kolektor Sinabit se predstavlja na Nizozemskem

11.10.2012

Danes v Amsterdamu na Nizozemskem zapira vrata štiridnevna konferenca Transmission & Distribution/Smart Grids, na kateri se predstavlja tudi Kolektor Sinabit. Za Kolektor Sinabit je to prva predstavitev nizozemski javnosti.

»Kolektor Sinabit v Amsterdamu predstavlja rešitve s področja elektro energetike in Smart Grid rešitev. Če smo natančnejši, predstavlja rešitve monitoringa za energetske transformatorje in sistem za zaščito v srednjenapetostnem distribucijskem omrežju LiSa. Rešitve monitoringa energetskih transformatorjev smo razvili s Kolektor Etro, sistem za zaščito v srednjenapetostnem distribucijskem obrežju LiSa pa s podjetjem C&G,« pravi mag. Samo Ceferin iz podjetja Kolektor Sinabit in dodaja, da je Transmission & Distribution/Smart Grids konferenca oziroma dogodek, ki ima na področju elektro energetike pomembno odmevnost, poseben poudarek pa je namenjen sodobnim tehnologijam Smart Grid, Meetering, Smart Houses. Torej tehnologijam, ki bodo močno zaznamovale razvoj in dobavitelje rešitev s tega področja. »Ker je slovenski trg omejen, želimo naše rešitve v večji meri predstavljati tudi na mednarodnem trgu,« še pravi Ceferin.

V Kolektor Sinabitu udeležbo na večdnevni konferenci ocenjujejo kot zelo uspešno, saj so v državi, v kateri še nimajo kupcev, navezali več kontaktov in dobili kar nekaj potencialnih kupcev. Vsekakor pa so se dodobra seznanili z utripom v branži, v kateri delujejo, ne samo na Nizozemskem pač pa v celotni Evropi.


Transmission & Distribution/Smart Grids

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.