Kolektor Worldwide

Podjetje Kolektor Bosna pridobilo certifikat ISO TS 16949

11.10.2012

Zadnje dni septembra je v podjetju Kolektor Bosna v Laktaših ljubljanska podružnica certifikacijske hiše Bureau Veritas Certification opravljala certifikacijsko presojo po standardu avtomobilske industrije ISO TS 16949.

Presoja je vključevala pregled izpolnjevanja zahtev omenjene tehnične specifikacije ter specifičnih zahtev kupcev. Rezultat presoje je bil pozitiven. S tem je Kolektorjeva družba dokazala, da ima vzpostavljen sistem vodenja kakovosti, ki lahko izpolnjuje najstrožje zahteve proizvajalcev avtomobilov in avtomobilske opreme, kot so na primer Ford, Valeo, Remy. K dobremu rezultatu presoje so prispevali vsi zaposleni v podjetju Kolektor Bosna.

Kolektor Bosna je še ena v vrsti Kolektorjevih družb, ki je pridobila certifikat ISO TS 16949 in s tem izpolnila zahteve njenih pomembnejših avtomobilskih kupcev.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.