Kolektor Worldwide

Kolektor Koling sodeloval pri energetski obnovi Splošne bolnišnice Izola

09.10.2012

Izolska bolnišnica je bila pred obnovo med energetsko najbolj potratnimi bolnišnicami. Namen energetske sanacije je bil zmanjšati rabo energije in doseči čim večji delež obnovljivih virov energije. Po besedah ministra za zdravje Tomaža Gantarja bodo privarčevali 30 odstotkov pri stroških energentov oziroma skoraj pol milijona evrov. Pri energetski obnovi, ki bo omogočila tolikšne prihranke, je sodeloval tudi Kolektor Koling.

Kot je povedal direktor podjetja Kolektor Koling Tine Vadnal, ki je bil tudi vodja projekta, gre pri sanaciji Splošne bolnišnice Izola za največjo energetsko sanacijo izvedeno v slovenskih bolnišnicah. Kolektor Koling je pri obnovi poskrbel za izvedbo vseh strojno instalacijskih del.

Da so Kolektor Koling povabili k sanaciji Splošne bolnišnice Izola je nedvomno pripomoglo dejstvo, da podjetje nudi celostne rešitve, s katerimi postane investicijska dejavnost naročnikov preprostejša in učinkovitejša. Zasnovane so po načelu od ideje do izvedbe in obsegajo vse od idejnih načrtov, arhitekturnega načrtovanja zgradb, načrtovanja strojnih ter elektroinštalacij do izvedbe projektov, kar vključuje tehnični prevzem in pridobitev obratovalnega dovoljenja.  

Več o ponudbi podjetja Kolektor Koling

Prijavite se na novice podjetja Kolektor Koling

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.