Kolektor Worldwide

Jubilejni, 10. kolesarski vzpon na Vršič

08.09.2012

Izpred poslovne stavbe koncerna Kolektor je na jubilejni vzpon na Vršič krenilo 19 kolesarjev. Ti bodo v dveh dneh prekolesarili 260 kilometrov dolgo pot.

Doslej se je vzpona na Vršič udeležilo rekordnih 32 kolesarjev. Kdaj je to bilo se nihče med tokratnimi udeleženci ni spomnil. Nekateri med njimi pa vedo, da so pred leti spremenili traso, da so namesto v Dražgoše kolesarili v italijanski Trbiž in prek Predela nazaj v Idrijo.

Ker je tokrat na pot krenilo 19 kolesarjev, so se ti razdelili v tri skupine, da so poskrbeli predvsem za lastno varnost in da s kolesarjenjem niso prišli v navzkriž z zakonom. Vreme je bilo v soboto zjutraj odlično in vremenoslovci so podobnega napovedovali tudi za naprej. Srečno pot!    

Ker bo prihodnje leto jubilejno, koncern Kolektor bo namreč praznoval 50. obletnico, so vso pot kolesarje tudi snemali, da bodo imeli v filmu, ki bo ob tej priložnosti prikazan, tudi posnetek o športnem udejstvovanju kolektiva.

 

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.