Kolektor Worldwide

Kolektor Bosna uspešno prestala obnovitveno presojo kakovosti

04.07.2012

V Kolektor Bosni so letos začeli izdelovati kar 64 odstotkov komutatorjev za avtomobilsko industrijo. Zato je razumljivo, da avtomobilski proizvajalci od njih pričakujejo nadgradnjo obstoječega sistema kakovosti ISO 9001 z ISO TS 16.949.

Poslovodstvo koncerna se je že začetek leta odločilo za nadgradnjo obstoječega sistema kakovosti  v omenjeni družbi in za vodjo projekta imenovalo Tomaža Vidmarja. Ta se je s sodelavci v ponedeljek in torek spet mudil v Laktaših. Ob tej priložnosti je Kolektor Bosna uspešno opravila obnovitveno presojo standarda ISO 9001, hkrati pa je bilo ugotovljeno, da je ta koncernova družba pripravljena tudi za certificiranje standarda kakovosti ISO TS.

Ker sta bila oba pregleda uspešna, se bodo z BVQI-jem (certifikatska hiša) dogovorili za datum certificiranja. Tomaž Vidmar je prepričan, da bo Kolektor Bosna v drugi polovici septembra že uspešno prestal presojo kakovosti po standardu ISO TS 16.949.

Pred montažo strojev v Kolektorju Bosna   

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.