Kolektor Worldwide

Kolektorju Liv priznanje »Inovativno podjetje«

27.06.2012

Gospodarska zbornica Slovenije – Območna zbornica Postojna je na tradicionalni razvojni konferenci podelila priznanja za najboljše inovacije v notranjsko-kraški regiji. Kolektor Liv je prejel dve bronasti priznanji in laskavi naziv »Inovativno podjetje«.

Kolektor Liv je prvo podjetje, ki je prejelo ta naziv, saj so ga letos podelili prvič. S podeljevanjem omenjenih nazivov želijo v GZS –Območna zbornica Postojna vodstva podjetij še dodatno spodbuditi k ustvarjanju inovativne klime in razvoja stimulativnega okolja, v katerem zaposleni optimalno udejanjajo svojo ustvarjalnost, znanje in inovativnost.

Prejemnika naziva »Inovativno podjetje« je komisija izbrala na podlagi treh kriterijev: razvitosti podpornega okolja v podjetju, doseženih rezultatih in gospodarskih učinkih inovacij ter trajnostnega vidika inoviranja.

Sicer pa je Kolektor Liv za svoje inovacije prejel še dve bronasti priznanji. Danijel Milavec je priznanje dobil za optimizacijo in poenotenje suho-montažnih ogrodij sanitarnega programa. Z  inovacijo je podjetju omogočil optimiziranje stroškov v nabavi, skladiščenju, pri montaži splakovalnikov ter posledično izboljšanje ugleda blagovne znamke LIV. Andrej Rudolf pa si je bronasto priznanje prislužil za inovacijo dušenja hrupa med delovanjem odtočnega ventila.  Z njegovo inovacijo lahko Kolektor Liv trgu ponudi bolj tih in bolj konkurenčen izdelek. Z inovacijo je Andrej Rudolf nedvomno prispeval tudi k povečanju ugleda blagovne znamke LIV.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.