Kolektor Worldwide

Kolektor Etra se je predstavila na sejmu Eliaden

12.06.2012

Prejšnji teden se je Kolektor Etra s svojim programom energetskih in distribucijskih transformatorjev predstavila obiskovalcem in strokovni javnosti na sejmu Eliaden na Norveškem. Za Kolektor Etro, ki je na norveškem prisotna že dve desetletji, je bila to že deveta predstavitev na omenjenem sejmu.

Sejem Eliaden, ki ga bienalno prirpavljajo v mestu Lillestrøm v bližini Osla, je največji sejemski dogodek za elektro industrijo in elektroenergetiko na Norveškem. »Obiskovalci – letos jih je bilo več kot 18 tisoč – so predvsem strokovnjaki z elektroenergetskega področja, prisotni pa so bili tudi učenci in študenti tehniških šol. Poleg naših stalnih poslovnih partnerjev  je razstavni prostor obiskalo tudi nekaj novih potencialnih kupcev, ki smo jim predstavili naš proizvodni program in možnosti sodelovanja v prihodnosti,« je nastopu na sejmu Eliaden povedal direktor za komercialo v Kolektorju Etra Peter Novak.

Ob standardnem programu energetskih transformatorjev napetostnega nivoja do 245 kV so letos obiskovalcem predstavili tudi nove možnosti sodelovanja, ki se odpirajo z zagonom nove proizvodne hale za izdelavo 420-kilovoltnih transformatorjev.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.