Kolektor Worldwide

Kolektorjevi kolesarji so se tudi na letošnjem Maratonu Franja zelo dobro odrezali

10.06.2012

Z maratonskima kolesarskima preizkušnjama se je končal 3-dnevni Maraton Franja. Kot že nekaj let do zdaj, so bili med najboljšimi in najvztrajnejšimi kolesarji na najdaljših preizkušnjah tudi Kolektorjevi kolesarji in kolesarke.

Kolektorjeva ekipa je letos štela 135 kolesarjev, 122 moških in 13 žensk, ki so se udeležili velikega ali malega Maratona Franja. Dobro polovica jih je prekolesarila 97 kilometrov dolgo progo, druga polovica pa se je podala na 156-kilometrsko progo, prek Idrije in Kladja nazaj v Ljubljano.

Na velikem maratonu je kot prvi od Kolektorjevih kolesarjev v cilj prikolesaril Dejan Poljanec, sledila sta mu Miran Gnezda in Miha Tratnik Bajc, na malem maratonu pa so bili najhitrejši Blaž Govekar, Rok Hrast in Valter Rupnik.

Med Kolektorjevimi kolesarkami se je na velikem maratonu najbolje odrezala Sara Drmota. Za njo sta v cilj prišli Špela Kokalj in Irena Hočevar. Na malem maratonu pa so bile najhitrejše Kristina Furlan, Anita Česnik Mažgon in Martina Jesenko.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.