Kolektor Worldwide

Izšla je 54. številka revije Informator podjetja Kolektor Synatec

31.05.2012

Na 36 straneh tokratne revije Informator, vam med novicami ponujamo kratek pregled številnih aktivnostih, ki smo jih izvedli v prvih mesecih letošnjega leta. Mnogi ste nas obiskali na sejmu IFAM in Kotnikovih dnevih, predstavili pa smo se tudi na sejmu Amper na Češkem in na strokovnem seminarju o pametnih omrežjih En.grids. Meseca aprila smo na Brdu pri Kranju skupaj s koncernom KSB organizirali dogodek BlueFuture, kjer smo slovenski javnosti predstavili napredne tehnološke rešitve v komunalni infrastrukturi in energetiki. Ker naš uspeh temelji tudi na tehnični podpori in izobraževanju kupcev, vas pozivamo, da se udeležite tehničnih delavnic za kupce krmilne opreme Eaton (Galileo in XSoft-CoDeSys), ki jih bomo izvedli meseca junija.

Kot novost vam predstavljamo novo serijo kompaktnih industrijskih računalnikov podjetja Advantech, seznanite pa se lahko tudi z informacijsko-komunikacijskimi tehnologijami za avtomatizacijo in nadzor infrastrukturnih objektov ter najnovejšo verzijo programskega paketa za vizualizacijo Galileo. V rubriki naš nasvet se posvečamo Zračnim modularnim odklopnikom IZMX40, pravilnim načinom priključevanja kompaktnih stikal NZM, uporabnosti lastnovarnih prikazovalnikov v Ex-okolju, omejevanju posledic električnega obloka v nizkonapetostnih stikalnih blokih in parametrom SmartWire-DT. Ne spreglejte naše akcijske ponudbe: trenutno vam je na voljo začetniški paket easy800 s SmartWire-DT še po posebno ugodni ceni.

Informator je strokovna revija s področja elektrotehnike, ki jo za vas pripravljamo sodelavci iz podjetij Kolektor Synatec in Elsing Inženiring. V njej so poleg novic, povezanih s podjetji Kolektor Synatec in Elsing Inženiring, predstavljene aktualne novosti iz prodajnega programa ter strokovni nasveti in rešitve s področja elektrotehnike, informatike in avtomatike.   Revija je brezplačna, na leto izideta dve številki, prejmejo pa jo naši kupci, poslovni partnerji in številne splošne, šolske in univerzitetni knjižnici.   

Arhiv revije Informator

Naročite brezplačno revijo Informator


 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.