Kolektor Worldwide

Kolektor Koling na sejmu Energetika predstavlja svoje celovite rešitve

15.05.2012

Na bienalnem sejmu Energetika, ki je na celjskem sejmišču danes odprl svoja vrata, se predstavijo vsi, ki se zavedajo pomena energetske učinkovitosti in okoljske odgovornost. Eno takih podjetij je tudi Kolektor Koling, gazela primorsko-notranjske regije za leto 2011. Prav energetska učinkovitost in odgovornost do okolja sta dve pomembni točki poslovne strategije Kolektorja Koling.

Kolektor Koling se na sejmu Energetika predstavlja s celovitimi rešitvami energetske prenove stavb in lastnimi produkti in storitvami, to je z razvojem in izdelavo klimatov, načrtovanjem in izvedbo sončnih elektrarn, strojnimi in elektro inštalacijami ter avtomatizacijo, arhitekturnim birojem in gradbenim inženiringom.

Kot so ob tej priložnosti povedali strokovnjaki Kolektorja Koling, je celovita energetska sanacija stavb  potrebna pri energetsko potratnih stavbah, ki imajo velike toplotne izgube. Te pri slabo toplotno izoliranih stavbah pomenijo tudi do tretjino vse potrebne toplotne energije. Prenova starejših stavb z dotrajanim termičnim ovojem in energetskimi sistemi je zahtevna, a se investicija izplača, saj so prihranki energije po izvedbi energetske sanacije stavbe veliki. Energetska sanacija stavb vključuj izboljšanje energijske učinkovitosti ovoja stavbe, toplotno izolacijo zunanjih sten, zamenjavo oken, toplotno izolacijo podstrešja in strehe ter prenovo ogrevalnega in prezračevalnega sistema. Kolektor Koling na tem področju svojim strankam nudi celovito storitev, od ideje do izvedbe projekta.

Do 18. maja 2012, ko bo sejem Energetika zaprl svoja vrata, na celjskem sejmišču najdete tudi razstavni prostor Kolektorja Koling (hala K, razstavni prostor 28).

Kolektor Koling na sejmu Energetika v Celju predstavlja celovite rešitve energetske prenove objektov

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.