Kolektor Worldwide

Uspešen nastop podjetja Kolektor Missel Insulations na sejmu ISO v Kölnu

14.05.2012

Sejem ISO je vodilni evropski sejem, na katerem se predstavljajo vsi najpomembnejši ponudniki najrazličnejših izolacij, ki narekujejo razvojne trende na področju toplotne, protihrupne in protipožarne izolacije. Koncernovo podjetje Kolektor Missel Insulations GmbH (KMI) je bilo le eno od 130 razstavljavcev iz 12 držav, ki so obiskovalcem predstavili svoje izdelke.

KMI se je na sejmu ISO s svojimi visoko kvalitetnimi izdelki tokrat predstavil že tretjič. Kot je povedal direktor omenjenega podjetja, Rado Starc, so se predstavili s tremi skupinami novih izdelkov: 200-odstotno cevno izolacijo, izolacijo za armature in fiting izolacijo. »KMI je tako eden redkih razstavljavcev, ki je letos predstavil nove izdelke v tem segmentu , in prav zato smo bili tudi deležni velikega zanimanja s strani obiskovalcev, « še pravi Starc.   

Novost letošnjega sejma ISO je poseben poudarek organizatorjev na cevni izolaciji in velik obisk tujcev, kar je bilo še posebej pozitivno za KMI, saj bo to koncernovo nemško podjetje v kratkem svoje izdelke začelo prodajati tudi izven Nemčije. Največ novih kontaktov so navezali z zainteresiranimi projektanti in veletrgovci iz Švice in Avstrije.

Sejem je bil za obiskovalce hkrati tudi izobraževalno središče, kjer sta prevladovali dve temi: energetska varčnost stavb ter požarna varnost.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.