Kolektor Worldwide

Kolektor Magma na sejmu PCIM

14.05.2012

V Nurembergu v Nemčiji se je zaključil sejem PCIM Evropa, na katerem se je obiskovalcem predstavil tudi Kolektor Magma. Cilj predstavitve na sejmu je bila promocija materiala 95G in pridobitev novih kontaktov za področje feritnih jeder in induktivnih komponent, hkrati pa povečanje prepoznavnosti blagovne znamke.

Sejem PCIM Evropa je največji evropski sejem proizvodov in storitev s področja močnostne in elektro industrije;  na njem so si obiskovalci lahko ogledali ponudbo polprevodnikov, pasivnih komponent, magnetnih materialov, termičnega nadzora, senzorjev, sklopov in podsistemov, inteligenco v gibanju kot so mikroprocesorji in razvojna orodja ter strojna oprema, napajalniki, razvoj programske opreme ter informacijske storitve.  

V Kolektorju Magma so bili z udeležbo in obiskom zadovoljni. Kot so povedali predstavniki  podjetja, razmere na trgu kažejo, da gospodarstvo oživlja. Segment feritov in navitih komponent, v katerem se je prestavila Kolektor Magma, je tudi letos postregel z močno konkurenco s Kitajske in Indije.

Razstavni prostor Kolektorja Magma so poleg novih potencialnih kupcev obiskali številni obstoječi kupci, ki imajo svoje projekte v različnih fazah vpeljave Kolektorjevih produktov v njihove izdelke oziroma rešitve.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.