Kolektor Worldwide

Kolektorjeve celovite rešitve za energetsko prenovo stavb na sejmu Energetika

10.05.2012

Na 16. sejmu Energetika v Celju, ki se posveča energetiki, varčni izrabi energije in energetskim virom Kolektor Koling predstavlja svoje celovite rešitve za energetsko prenovo stavb in svoje nišne ekspertize (razvoj in izdelavo klimatov, načrtovanje in izvedbo sončnih elektrarn, strojne in elektro inštalacije ter avtomatizacijo, arhitekturni biro in gradbeni inženiring).

Sejem Energetika je bienalni sejem, na katerem se predstavijo vsi, ki so energetsko učinkovitost in okoljsko odgovornost vpletli v vse pore svoje poslovne strategije. Organizatorji pravijo, da je namenjen tako strokovni javnosti kot tudi splošni javnosti, ki se zaveda pomena učinkovite rabe energije in potenciala izkoriščanja obnovljivih virov energije. Pričakujejo, da si bo v 4 dneh sejma 21 tisoč obiskovalcev ogledalo ponudbo več kot 530 podjetij, ki se bodo predstavili na 14.000 m2 razstavnih površin.

Vabimo Vas, da nas poiščete v hali K Celjskega sejma na razstavnem prostoru 28 vsak dan sejma od 9.00 do 17.30.

Spletna stran dogodka Energetika

 

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.