Kolektor Worldwide

Prva letošnja redna letna konferenca koncernove stavbne tehnike

26.04.2012

Po besedah izvršnega direktorja za prodajo in marketing koncerna Kolektor Primoža Beštra, ki je vodil omenjeno konferenco, so na njej preučili razmere na tem področju in sprejeli odločitve ali bolje rečeno korake, ki jih je treba storiti v prihodnje. Prevetrili so prav vse programe, in sicer sanitarno tehniko, izolacije, ventilacije, instalacije in stavbno tehniko.

Ponovno so predstavili strateške usmeritve in aktivnosti, ki zagotavljajo, da bo sanitarna tehnika združena z obema blagovnima znamkama v Postojni, izolacijska tehnika pod blagovno znamko Missel pa se skoncentrira na lokaciji v Fellbachu.

»O tem smo odločali že lani, tako da aktivnosti tečejo. Takšna organiziranost bo zagotovila vodenje programov brez komunikacijskih šumov. Potrebno je dodati, da bo izvedbena strategija na teh izhodiščih predstavljena na sosvetih podjetji do konca julija. Prepričan sem, da bodo kljub recesiji v gradbeništvu napredovali,« je ob tej priložnosti poudaril izvršni direktor za prodajo in marketing Primož Bešter.

 Uroš Likar, eden od  dveh direktorjev Kolektorja Liv.

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.