Kolektor Worldwide

Ameriški veleposlanik v Sloveniji je obiskal sedež Kolektorja

23.04.2012

Ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph A. Mussomeli se je danes mudil na delovnem obisku na sedežu koncerna Kolektor v Idriji. Ob tej priložnosti mu je v imenu gostiteljev izvršni direktor za komercialo in marketing magister Primož Bešter predstavil koncern Kolektor in njegovo proizvodnjo doma in na tujem. Predsednik koncerna Stojan Petrič je ob tej priložnosti poudaril, da ima Kolektor proizvodno podjetje tudi v ameriški zvezni državi Južna Karolina, medtem ko Američani sami selijo svojo proizvodnjo na Vzhod in v Mehiko.

Kasneje je predsednik koncerna Stojan Petrič ameriškemu veleposlaniku v Slovenji pokazal linijo za Kolektorjevo podjetje TKI v Greenvillu, na kateri  bodo izdelovali komponente za podjetje Brose, ki bo ameriškemu Fordu dobavljalo motorje za volanski obroč.

Ameriški veleposlanik je bil z videnim zadovoljen in je vodstvu koncerna Kolektor samoiniciativno zagotovil, da bo prihodnje leto obiskal njihovo proizvodno podjetje v Južni Karolini. Takrat bo že videl linijo za ameriški Brose v Kolektorju TKI, ki si jo je danes ogledal v Idriji.

Ameriški veleposlanik v Sloveniji Joseph A. Mussomeli si v spremstvu gostiteljev ogleduje koncernovo Orodjarno in Strojegradnjo

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.