Kolektor Worldwide

Kolektor predstavlja produkte Missel in Schwab na sejmu IFH Intherm

20.04.2012

V Nürnbergu v Nemčiji ta teden poteka sejem IFH Intherm na katerem se predstavljajo ponudniki sanitarne tehnike, ogrevanja, klimatizacije. Na enem najpomembnejših sejmov za to področje v južni Nemčiji, se predstavljajo tudi produkti za izolacijo Missel in produkti sanitarne tehnike Schwab.

Ta teden so na Nürnberškem sejmišču v centru pozornosti izdelki sanitarne tehnike, ogrevanja in klimatizacije. Med več kot 700 razstavljavci se predstavljata tudi koncernovi podjetji Kolektor Missel Insulations (prej Kolektor Missel Schwab) in Kolektor Liv.

Na podlagi tradicije, ki sega v leto 1887, Missel nudi prvovrstne storitve na področju izolacije napeljav, in sicer produkte za toplotno izolacijo, protipožarno izolacijo in zvočno izolacijo. Kolektor Liv pa se številnim obiskovalcem predstavlja s programom sanitarne tehnike Schwab, trženje in proizvodnjo le-tega so od podjetja Kolektor Missel Insulations prevzeli z mesecem aprilom.

Sejem se bo zaključil jutri.

Razstavni prostor Schwab

 Razstavni prostor Missel

Nazaj | Arhiv

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kolektor.com, so last podjetja Kolektor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati brez pisnega dovoljenja podjetja Kolektor.